Home Flash Application FAQ Ζητήστε Προσφορά English
 
 
ACE Rent a Car - Athens Greece
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ACE
 
 

 

 

Flash Application
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ACE ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

Η ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1992 με αντικείμενο την ενοικίαση οχημάτων όπως αυτοκίνητα αυτόματα, πόλης, μικρά - οικονομικά, οικογενειακά, πολυτελή, cabrio, SUV - Τζιπ, υβριδικά, βαν και minibuses πολλαπλών θέσεων και άλλα. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών μας 100% σε προσιτές τιμές. Το 1998 δημιουργήσαμε το πρώτο μας website για ενοικίαση αυτοκινήτου το οποίο σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα αποτελεσματικό και επιτυχές σύστημα κράτησης που έχει εξυπηρετήσει με συνέπεια χιλιάδες ταξιδιώτες απ’ όλο τον κόσμο.  

Ως μια τοπική οικογενειακή επιχείρηση, είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της Αθήνας και της Αττικής και παρέχουμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με προσήλωση και αφοσίωση στον πελάτη για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του. Είμαστε περήφανοι για την παροχή υψηλής ποιότητας οχημάτων και υπηρεσιών. Η δέσμευσή μας για ποιότητα είναι το σήμα κατατεθέν της επιχείρησής μας, κάτι  που χιλιάδες από τους πελάτες μας μπορούν να επιβεβαιώσουν στα 21 χρόνια λειτουργίας μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε εξυπηρετήσει πολλούς ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι μας παραθέτουν τα θετικότατα σχόλια και τα ευγενικά τους λόγια για τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων που τους παρέχουμε. Η αναγνώριση από τους πελάτες μας, οι οποίοι έχουν ανακαλύψει ότι η ACE έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων, είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση και ικανοποίηση για εμάς.

Με πολύχρονη εμπειρία, μπορούμε με σιγουριά να συνεχίσουμε να ξεχωρίζουμε στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες που βασίζονται στην ευκολία και στη συνέπεια.Ο στόλος μας
     

Ο στόλος μας αποτελείται από τα πιο τελευταία μοντέλα που διατίθενται στην αγορά. Έχουμε στενή συνεργασία με τις εταιρείες αυτοκινήτων και ανανεώνουμε τα οχήματα μας σε τακτική βάση, εξασφαλίζοντας σας μια εντελώς νέα οδηγική εμπειρία κάθε φορά. Συντηρούμε το στόλο μας με εξοπλισμό και τεχνολογίες αιχμής, όπως κανείς άλλος. Χρησιμοποιούμε επίσημα πιστοποιημένα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας για την εξασφάλιση ενός οχήματος υγιεινού και φρέσκου ​​για όλους. Μπορείτε να είστε βέβαιοι και καθησυχασμένοι καθώς στην ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων διενεργούμε αυστηρές συντηρήσεις χρησιμοποιώντας τον πιο προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και επιμελείς και πλήρεις επιθεωρήσεις μετά το τέλος κάθε ενοικίασης αλλά και πριν την παράδοση σε κάθε όχημα ACE. Φροντίζουμε ώστε τα αυτοκίνητά μας να είναι πάντα καθαρά και ασφαλή μετά από κάθε ενοικίαση. Όλα τα καλύμματα των παιδικών καθισμάτων πλένονται μετά από κάθε χρήση για να διασφαλίζεται η υγεία των παιδιών σας.

Οι τιμές μας στο Internet!
Οι τιμές μας στο διαδίκτυο είναι μερικές από τις πιο ανταγωνιστικές στην αγορά. Οι τιμές ενοικίασης που βρίσκονται αναρτημένες σε αυτόν το δικτυακό τόπο είναι τελικές, χωρίς επιπλέον “κρυμμένες” χρεώσεις. Η προσφορά που θα λάβετε από μας είναι η τελική τιμή ενοικίασης και αυτό είναι κάτι για το οποίο εγγυόμαστε. Η αναγραφόμενη τιμή είναι και η τιμή που πληρώνετε!
Είμαστε η πρώτη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα που παρέχει τιμές όλων συμπεριλαμβανομένων (all – inclusive), χωρίς να έχετε το μυαλό σας σε τίποτε άλλο εκτός από τις διακοπές ή τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα και γνωρίζοντας από την αρχή πόσο θα σας στοιχίσει.
Παρέχουμε ειδικές τιμές για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτων, προγράμματα ενοικιάσεων που σχεδιάζονται ειδικά για να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες είτε μιας επιχείρησης είτε ενός ταξιδιώτη.

Οι άνθρωποι μας!
Το εργατικό μας δυναμικό αποτελείται από άτομα που διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία άνω των 30 ετών στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και είναι αφοσιωμένοι στο να καθιστούν όλα τα στάδια της διαδικασίας ενοικίασης αποτελεσματικά και ευχάριστα. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι αυτό που κάνουν τη διαφορά στην ενοικίαση αυτοκινήτων. Το σύστημα υποδοχής και  παραλαβής/παράδοσης του αυτοκινήτου από εμάς είναι χαρακτηριστική απόδειξη της αφοσίωσής μας. Εξυπηρετούμε το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την πολιτική της «μη-καθυστέρησης» 24 ώρες το 24ωρο. Φέρνουμε το όχημα κατευθείαν εκεί που σας εξυπηρετεί, γλιτώνοντας σας χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία για μετακινήσεις προκειμένου να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας. Πρώτο μας μέλημα είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση και η διευκόλυνση σας!
Φέρνουμε μια οικογενειακή προσέγγιση στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Η ίδια η ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί για πάνω από είκοσι χρόνια για να παρέχει αληθινή ποιότητα, επαγγελματισμό δίνοντας έμφαση στη σχέση μας με τον πελάτη. Δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλο ποσοστό του πελατολογίου μας είναι επαναλαμβανόμενοι πελάτες που μας προτιμούν για πολλά συνεχόμενα χρόνια. Αυτός είναι ο πραγματικός παράγοντας επιτυχίας μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το ποιοι είμαστε και πώς δουλεύουμε. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και μοιραζόμαστε τον κοινό στόχο όλων για μια ευχάριστη εμπειρία ενοικίασης. Βασιζόμαστε στις σχέσεις με τους πελάτες μας! Σε κάθε περίπτωση ένας ικανοποιημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσαμε να έχουμε.

Προσωποποιημένο σύστημα παράδοσης
Εξειδικευόμαστε στο να εξυπηρετούμε ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», γρήγορα και άμεσα. Εξυπηρετούμε επίσης το Λιμάνι του Πειραιά, το Κέντρο της Αθήνας, σιδηροδρομικούς σταθμούς και τους σταθμούς του Μετρό, τοπικούς προορισμούς και ξενοδοχεία της Αθήνας, όπως το West Inn Athens Astir Palace Beach Resort στη Βουλιαγμένη.

Εξυπηρετούμε το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Εξειδικευόμαστε στην εξυπηρέτηση του Αεροδρομίου της Αθήνας, το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», 27 χιλιόμετρα (17 μίλια) ανατολικά του κέντρου της πόλης της Αθήνας κοντά στα Σπάτα, ένα αποτελεσματικό μεγάλο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο. Έχουμε τελειοποιήσει το σύστημα Παραλαβής και Παράδοσης μας κάνοντας την όλη διαδικασία πανεύκολη για εσάς.

Ακολουθούμε τον Κώδικα Δεοντολογίας του κλάδου
Είμαστε μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ), κάτι που είναι μια σοβαρή υπόθεση και δέσμευση για εμάς. Εφαρμόζουμε οικειοθελώς τον Κώδικα Δεοντολογίας του κλάδου και συμμορφωνόμαστε με τις αντίστοιχες νομικές απαιτήσεις, με στόχο να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων, με ειλικρίνεια στις σχέσεις και με γνώμονα την ασφάλεια στις μετακινήσεις των ανθρώπων που μας τιμούν με την επιλογή τους.

Ειδικά για Επιχειρήσεις
Στην ACE Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα Ελλάδα είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να παρέχουμε επιχειρηματικές λύσεις με ένα φιλικό, προσωποιημένο τρόπο. Εξυπηρετούμε εφάπαξ μισθώσεις, μακροχρόνιες μισθώσεις, leasing και πολλά άλλα. Οι εταιρικές μας λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας για ενοικίαση αυτοκινήτου, σας επιτρέπει να ανταποκριθείτε στον προϋπολογισμό της εταιρείας σας. Προσφέρουμε μια σειρά από ευέλικτες επιλογές πληρωμής και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε λύσεις εξοικονόμησης κόστους, καθώς κάθε επιχείρηση πρέπει να επιτύχει μια ισορροπία μεταξύ κόστους μετακινήσεων, διατηρώντας παράλληλα την αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των στόχων της. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους όσον αφορά την ενοικίαση αυτοκινήτου.

GDS
Τα GDS ( Global Distribution Systems ) διαθέτουν ένα πολύ σπουδαίο κανάλι, μέσω του οποίου κάθε ταξιδιωτικό γραφείο μπορεί να προσεγγίσει την ACE και να μην χρειαστεί να τηλεφωνήσει στα γραφεία μας. Χρησιμοποιείται η ίδια τεχνολογία με τα συστήματα κρατήσεων για αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, επιτρέποντας στο ταξιδιωτικό γραφείο να κάνει κράτηση του αυτοκινήτου κατευθείαν από την ACE. Το Sabre, για παράδειγμα, είναι ένα GDS .

Τελευταία νέα μας!
H ACE συνεχίζει να υιοθετεί νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες με σκοπό να διευκολύνει εσάς και τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Το 2006 έγινε μεγάλη επένδυση για την αναβάθμιση του συστήματος των υπολογιστών μας, τη μηχανογράφηση, την οργάνωση των γραφείων μας και το λογισμικό ενοικίασης αυτοκινήτων. Με την εγκατάσταση της γρήγορης, ασύρματης σύνδεσης, οι πελάτες μας έχουν εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο από τα κεντρικά γραφεία μας. Ο δικτυακός μας τόπος εμπλουτίζεται καθημερινά με νέες προσφορές ενοικίασης, υπηρεσίες και υπηρεσίες, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι για να ενημερώνεστε διαρκώς. Ευελπιστούμε αυτό το site για ενοικιάσεις αυτοκινήτων να σας προσφέρει τη βοήθεια και τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όπως άλλωστε είναι και σκοπός μας. Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε να εφαρμόζουμε διαρκώς καινοτομίες ώστε να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ACE RENTACAR.GR.

     
 

| ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012 |
Κεντρική Σελίδα | Μοντέλα & Τιμές | Όροι | Πολιτική Ασφάλισης | Ενοικίαση GPS | Ενοικίαση Κινητού Τηλεφώνου |
Οδήγηση στην Ελλάδα | Νέα & Προσφορές | Σχετικά με την ACE Rent a Car | acerentacar.com | Επικοινωνία | Κρατήσεις |

 
 
H Ace Rent a Car είναι προεταιρισμένη με την ACE Rent A Car Reservations Inc.
Web Creations & Hosting by: United Online S.A ©